Espais Naturals de l'Aiguabarreig

L'Aiguabarreig són els espais naturals dels Tossals d'Almatret i els massissos de Montllober i Montmeneu; la Serreta Negra, els torrents de la Vallcorna i la Lliberola i la confluència de l'Ebre, el Segre i el Cinca.

 

 

Estació Biològica de l'Aiguabarreig

eba@aiguabarreig.info 

 

 

Organismes que trobareu a l'Aiguabarreig:

Oficina Catalana de Bioturisme

Segueix l'Aiguabarreig a la xarxa:

 

 

 

 

 

Grup de l'Aiguabarreig al Facebook ...i els darrers twitts:

Cursos naturalistes a l'Aiguabarreig

Entitats de tot el país participen en el programa de cursos

 

Durant l’any 2011 l’Estació Biològica de l’Aiguabarreig ofereix un extens programa de cursos dedicats a la biologia i gestió dels nostres espais naturals.
Els cursos són organitzats amb la Delegació de la Franja de Ponent de la Institució Catalana d’Història Natural, l’ONGd Naturalistes Sense Fronteres i la Universitat Catalana d’Estiu de Ciències de la Natura, entre d’altres entitats naturalistes del nostre país.

El programa inclou un curs que es realitzarà en tres caps de setmana d'abril i maig “Formació de Guies i Intèrprets del Patrimoni Natural”, un curs de dos caps de setmana al juliol “Gestió de Fauna i Espais Naturals” i d’altres més específics com els d’anellatge, botànica o el dedicat a la “Recerca i Conservació de les Papallones” que es farà el 7 i 8 de maig en el que aprendrem sobre papallones i canvi climàtic i com fer jardins de papallones, entre d’altres temes molt interessants.

Aquí teniu tots els cursos i més. També ens podeu escriure a aquest correu.

Escribir comentario

Comentarios: 0