Espais Naturals de l'Aiguabarreig

L'Aiguabarreig són els espais naturals dels Tossals d'Almatret i els massissos de Montllober i Montmeneu; la Serreta Negra, els torrents de la Vallcorna i la Lliberola i la confluència de l'Ebre, el Segre i el Cinca.

 

 

Estació Biològica de l'Aiguabarreig

eba@aiguabarreig.info 

 

 

Organismes que trobareu a l'Aiguabarreig:

Oficina Catalana de Bioturisme

Segueix l'Aiguabarreig a la xarxa:

 

 

 

 

 

Grup de l'Aiguabarreig al Facebook ...i els darrers twitts:

L'Aiguabarreig serà escenari de pràctiques de l'Institut de Biodiversitat Tropical

L'Estació Biològica de l'Aiguabarreig ha arribat a un acord amb l'Institut de Biodiversitat Tropical per a que els professors i estudiants americans i africans utilitzin el medi natural de l'Aiguabarreig com a àrea d'aprenentatge i de pràctiques, lloc per fer les seues jornades de grau per finalitzar les seues carreres.

Fa més de deu anys que l'Aiguabarreig acull naturalistes vinguts de tot arreu, particularment durant la celebració del Campus de Ciències de la Natura, però també en les campanyes d'anellatge d'ocells i en els estudis de camp, com ara els de georeferenciació. Des d'ara, gràcies al conveni amb l'IBT, augmentarà el nombre de naturalistes prospectant la nostra regió.

Cal remarcar ensems que els més alts representants de l'administració a Ponent, és a dir, el Delegat del Govern, el President de la Diputació de Lleida, i el Delegat de Medi Ambient van proposar el 2008 el Convent d'Avinganya com a seu de pràctiques de l'Institut de Biodiversitat Tropical.

Escribir comentario

Comentarios: 0