Espais Naturals de l'Aiguabarreig

L'Aiguabarreig són els espais naturals dels Tossals d'Almatret i els massissos de Montllober i Montmeneu; la Serreta Negra, els torrents de la Vallcorna i la Lliberola i la confluència de l'Ebre, el Segre i el Cinca.

 

 

Estació Biològica de l'Aiguabarreig

eba@aiguabarreig.info 

 

 

Organismes que trobareu a l'Aiguabarreig:

Oficina Catalana de Bioturisme

Segueix l'Aiguabarreig a la xarxa:

 

 

 

 

 

Grup de l'Aiguabarreig al Facebook ...i els darrers twitts:

Ja us podeu inscriure al 8è Campus de la Natura de Seròs

Com sempre el Convent d'Avinganya acollirà els actes centrals
Com sempre el Convent d'Avinganya acollirà els actes centrals

Seròs presenta, un any més, el seu Campus de Ciències de la Natura, enguany ja en la vuitena edició, que anirà del 5 a l'11 de juliol amb noves propostes.

Hi haurà quatre cursos centrals, un dedicat al Bioturisme com a motor econòmic i de conservació de la biodiversitat, curs que forma part del programa de la universitat d'estiu de la Universitat de Lleida. Junt amb ell, i concentrat en el cap de setmana per afavorir la participació de tothom hi haurà dos cursos dedicats a la fauna, un d'ornitologia i un altre precisament de gestió de la fauna, amb la novetat de que aquest curs es farà en col·laboració amb el Campus Internacional de la Biodiversitat, que es celebra al Delta de l'Ebre. 

Finalment Seròs i l'Aiguabarreig seran l'escenari del 13è Curs Internacional d'Anellatge d'Ocells, amb professors que vindran de Sardenya.

 

No hi faltarà, cada dia, el campus dels més joves, amb activitats per la canalla i dins del programa acadèmic formal, conferències amb experts vinguts dels Estats Units i d'arreu de casa nostra, com ara la conferència inaugural que serà del director del CRARC Albert Martínez Silvestre "Conservació i recerca amb rèptils: dels lagartos gigantes de Canàries als cocodrils de Veneçuela".

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    anonimus (lunes, 16 marzo 2015 18:22)

    donde puedo encontrar la historia de este lugar?