Espais Naturals de l'Aiguabarreig

L'Aiguabarreig són els espais naturals dels Tossals d'Almatret i els massissos de Montllober i Montmeneu; la Serreta Negra, els torrents de la Vallcorna i la Lliberola i la confluència de l'Ebre, el Segre i el Cinca.

 

 

Estació Biològica de l'Aiguabarreig

eba@aiguabarreig.info 

 

 

Organismes que trobareu a l'Aiguabarreig:

Oficina Catalana de Bioturisme

Segueix l'Aiguabarreig a la xarxa:

 

 

 

 

 

Grup de l'Aiguabarreig al Facebook ...i els darrers twitts:

L' Escola de Natura de l'Aiguabarreig

Des de 1993 l’Escola de Natura de l’Aiguabarreig porta a terme tota mena d’activitats d’educació ambiental, descoberta del patrimoni i interpretació del medi. Activitats adreçades als escolars (des de pre-escolar) i universitaris, però també a col·lectius i entitats de tota mena, famílies, persones amb discapacitats i, si s’escau, experts del món de les ciències de la biologia.

Tot plegat en català, castellà, francès, anglès o alemany.

Per a col·legis i estudiants universitaris les jornades poden anar des d'unes hores a uns quants dies, fent per exemple, crèdits de síntesi, camps de treball o de recerca i, a l’estiu, campaments de natura, que es celebren cada any des de 1994.

Gràcies a iberCaja les activitats per les escoles de Lleida estan, sovint, subvencionades.
Gràcies a iberCaja les activitats per les escoles de Lleida estan, sovint, subvencionades.

L'Escola de Natura de l'Aiguabarreig t'ofereix Jornades i activitats d'Educació Ambiental, Interpretació i Descoberta de la Natura (més de 40 matèries disponibles) i el Patrimoni natural i cultural per a escolars de totes les edats (inclòs pre-escolar) fins a universitaris, professors, entitats, etc. Estades, campaments i camps de treball, crèdits de síntesi:

1] Mequinensa, una vila a la Franja de Ponent, el tema central és la interpretació del paisatge i com condiciona l'home el medi natural i viceversa

2] De l'Aiguabarreig al Delta, la recerca i activitats es reparteixen entre l'Aiguabarreig i el Delta de l'Ebre

Gràcies a la Institució Cultural de la Franja de Ponent les activitats per als col·legis de la Franja de Ponent són gratuites.
Gràcies a la Institució Cultural de la Franja de Ponent les activitats per als col·legis de la Franja de Ponent són gratuites.